En kväll på akuten...

publicerat i Allmänt;
Har haft ont i magen till och från i 4 månader, som jag hela tiden trott berott på min spiral. I går morse vaknade jag med feber, illamående och fruktansvärt ont i magen. Jag gick hemma hela dagen och väntade på att det skulle gå över, men det slutade med att jag fick spendera kvällen på akuten. Ja man ska inte klaga på att sjukvården är snåla med att ge ut piller, jag fick erbjudande efter erbjudande med tackade så snällt nej till alla olika kartor med piller.
 
Efter att läkaren äntligen klämt lite på magen sa hon att det nog var blindtarmen, och tyckte att jag skulle ligga kvar över natten. Nej tack sa jag även till det...! Jag ska fan inte ligga mer på sjukhus, så de så! Innan hon skulle skicka hem mig fick jag be på mina bara knän om att bli undersökt av en gynekolog. Tillslut gick dom med på det. Det visade sig att min spiral satt helt åt skogen och att jag hade en stor cysta på höger sida vid äggstocken. (vilken tur att jag fick en sån duktig läkare som trodde det var blindtarmen)
Förresten tror jag Gud älskar att se mig fara in och ut på sjukhus och vårdcentraler, han älskar mig så mycket så att han till och med fixade ett frikort åt mig förra året. Nu tänkte nog Gud att, nä den där Ellen har haft det rätt lugnt nu ända sedan förlossningen, bäst jag fixar att spiralen åker åt helvete och en stor jävla cysta. Nu går jag här hemma och väntar på att ett mirakel ska ske och att cystan ska försvinna. Händer inte detta inom 1-2 dagar blir det operation.
Om det nu blir en operation ska jag be dom att ta ut lite fett samtidigt när dom ändå håller på så jag får ut något bra av detta.
Någon som opererat bort en cysta?
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lovisa:

Men fy, stackare :( tror min syrra har gjort det, det är nog ett relativt litet ingrepp? :) kommer säkert gå jättebra!!

Kommentera inlägget här :