Klackar en Lördag

publicerat i Allmänt;
I Lördags började dagen med att jag skulle försöka hitta ett par vinterskor och ett par skor som jag kunde ha på kvällen när jag skulle ut. Helt plötsligt satt jag med TRE par skor (ta 3 betala för 2) som alla var högklackade. Jag provade dom jag gick lite fram och tillbaka framför spegeln och tänkte: Va konstigt, jag som inte ens kan gå i 1 cm klack, och nu kan jag gå i 7 cm. Så jag köpte alla 3, fast bytte ut ett par av dom till ett par utan klack.
När jag sedan hade stressat i mig några cider och skulle gå till förfesten hann jag inte längre än till Coop (ca 150 meter) innan jag svor och haltade som en gammal tant. Hur kan man vara så dum???? Hur många skor har jag inte som står i källaren som jag inte kan gå i? När ska man inse att man aldrig kommer kunna ha snygga skor med klack? Tillslut kom bärgningsbilen (Robins mamma) som fick skjutsa mig till Malin.
Efter ett antal cider, rosévin och turkiskpeppar, dans, gruppfoto, musik som "händerna i taket, livet är ett helvete" (Petra Marklund - Händerna mor himlen) stod en arg taxi och väntade på 4 st fulla och jobbiga tjejer som skulle till Bogrens. Efter att ha kissat på torget, inte betalat inträde, smugglat in sprit på krogen kände jag redan kl 01:00 att det var dags att gå hem...Nu sitter jag här och intalar mig själv att mammor får vist göra så här! Bara det inte händer för ofta, men det gäller ju för alla vare sig man är mamma eller inte ;) Det sista Robin sa till Malin i går var "Vilken tur man inte blev för full i går". Säger han som somnade medan han åt en hamburgare. 
 

Kommentera inlägget här :