Äntligen

publicerat i Allmänt;
Olle skippar löständerna! Wehooo, för nu har han fått egna :) Två kanintänder i fram och en där nere. Ca 10 ggr om dagen börjar han störtlipa för att han biter sig själv i fingret. I dag har vart en sån där KAOS dag IGEN. Men jag har fått massa gjort. Har även fått en stor sminkleverans från PALINA. Jag är så otroligt glad att jag hittade märket. Det är det bästa sminket jag någonsin provat. Känns sååå kul att sälja smink som man verkligen kan stå för att man tycker om. Bäst att sova nu för i morgon har jag fullt upp hela dagen. Natti

Vad händer?

publicerat i Allmänt;
Lever jag? OM jag gör... Jag lever så mycket att jag inte har tid över till nått annat. Snart är det den 1a December och så är det invigning av Salong LE. Lokalen är inte ens halv klar, skyltar är inte uppe, flygblad är inte tryckta. Men många saker går framåt, i dag har vi fått upp hyllor och lite annat smått och gott. Presentkartonger presentkort, visitkort, möbler mm är klart. Jag går upp kl 08:00 börjar med att äta mysig frukost med Olle, sen ringer det...Sen ringer jag....Sen ringer det igen... Sen ringer jag.. osv. När Robin kommer hem vid 16 bär det iväg till lokalen, kurs,möte eller något annat som har med salongen att göra. kl 21:30 kommer jag hem. Så har mina senaste 2 veckor sett ut. Det är kul, stressigt och pirrigt.
 Tänkte att jag skulle försöka uppdatera lite varje kväll tills öppningen...Vi får väl se hur det blir med den saken
Jag har nu iallafall fixat samarbete med både Haga Limo och Bogrenssalonger :) Super kul och spännande. Ska berätta mer om det en annan dag.
 Anledningen till att jag kom på att jag skulle blogga i kväll var att jag har gjort en sån där lite typisk Ellen sak igen. Jag, Robin och Olle sitter på golvet och sjunger barnsånger och gör lite rörelser till. Vi sjunger den här:
En kulen natt, natt, natt,

min båt jag styrde.

På havets våg-a-di, våg-a-di, våg,

så skummet yrde.

Och vart jag såg-a-di, såg-a-di, såg,

på havets våg-a-di, våg-a-di, våg.

Långt ner i djup-pi-di-djup-pi-di,

en fisk jag såg

och det var DU.

När vi kommer till mitten av texten börjar Robin att skratta så han kiknar. Så frågade han mig...Ellen kan du sjunga andra versen en gång till och göra rörelserna? Ja, va då da? Klart jag kan!

Och var jag sågade sågade såg (samtidigt som jag sågar för fullt i luften)

på havets vågade vågade våg....

 


Känns ju kul at vara 22 bast och äntligen få reda på texten. Tack!