toppen och botten

publicerat i Allmänt;
Jösses vilken dag!!! Denna dagen har verkligen innehållt allt, skräck, glädje, panik, irritation, trötthet, skratt....
Dagen började med att Olle vaknade 05:40 = Trött och irriterad mamma. Kan meddela att man blir bekväm och vänjer sig fort. Olle har alltid vart duktig när han ska lägga sig och brukar oftast sova hela natten. 20:00- 07:30! Men den när det visa dagar inte blir så märker man hur bortskämd man vart.
Vid 10 tiden skulle jag fylla på fransar på en tjej. Hon ligger där med igentejpade ögon, lim på fransarna och inte kan titta. Jag ser något stort som rör sig i ögonvrån och skriker högt och lägger upp mina fötter på bänken hon ligger på. Det var en riktigt stor källarspindel=Skräck och Panik Jag burkar ju säga att det spindlarna vi har här uppe är lika stora som grävlingar, då kan jag meddela att denna var lika stor som en elefant....En gravid elefant!!! Stackars tjejen som jag gjorde fransar på hon måste ju blivit helt förskräckt när jag skriker och säger att jag kommer på riktigt att svimma i vilken sekund som helst och där ligger hon med tejp på ögonen och kan varken se eller flytta sig. Som tur var så dödade hon spindeln åt mig=Glädje.
Efter det åkte vi upp på billingen och badade och solade hela dagen. När vi sedan kom hem skulle jag Anki och Olle stor handla på Coop. När vi fyllt barnvagnen med massa påsar med mat satte jag upp Olle på mina axlar. Helt plötsligt ser jag att vagnen rullar sakta men säkert mot ett stup. Jag skriker till Anki, Neeeeeeej inte vagnen. Hon slänger sig efter vagnen men får inte tag på den. Jag ser hur Olles vagn fylld med all mat kraschar långt ner bland träd och hööööögt gräs. Efter ett tag när Anki fått upp alla matvaror och vagnen börjar vi as garva=Skratt. Ja menar hur roligt måste inte detta sett ut? Det värsta var att bara några meter längre bort är det en damm med massa vatten i. Hade kunnat bli en lååååång kväll för oss.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emelie Eriksson //Foto&Vardag\\:

Hejsan, jag har just nu en superrolig tävling igång på min blogg. Det du kan vinna är ett presentkort på 300 kronor hos damoknekt.se.
Reglerna är väldigt enkla också, du behöver endast gilla dom på facebook och hitta ett supersnyggt smycke som du gillar jättemycket eller lite och länka det i en kommentar :) Kram och förlåt om du inte gillar sånthär :D

http://byyemelie.blogg.se/2012/august/vinn-presentkort-pa-300-kronor-hos-damoknektse.html#comment

Kommentera inlägget här :