Känns som det var ett antal snytingar jag åkte på i Lördags

publicerat i Allmänt;
Full rulle hela helgen. På Fredagen kom Robins släkt hit från Västerås, då blev det grill. Lördagen ställde jag klockan på 05:15. Då var det dags att göra Malins bröllopssminkning. En ganska naturlig sminkning med en kall brun/grå skugga, lite rosa skimmer, eyeliner osv... Åh jösses vad vacker hon blev. Kanske kan lägga ut en bild, ska bara fråga om lov först ;)! Efter sminket gick jag hem och sov några timmar till innan vi åkte upp till ett tomt Billingehus. Vi hade 3 pooler och en stor gräsmatta för oss själva :)
Efter det hade vi fixat 5(6) kamp, varav en av grenarna var att sätta så många klädnypor i ansiktet på sin lagmedlem som möjligt. Kan meddela att klädnyporna var NYA och i TRÄ. I dag känns det som jag åkte på ett antal snytingar i går kväll. Känns som blåmärken i hela ansiktet, men det var ju jag som kom på leken så jag har väll bara mig själv att skylla. 49 klädnypor blev rekordet för kvällen.
I dag Söndag har vi bjudit 12 personer på fika (Robins släkt) Kollat handboll, ätit tacos och spelat FANIHLVETESJÄVLASKITBAJSHÄNGTUTTE Bingolotto. Som vanligt var det jag som övertalade Robin, "det är ju faktiskt premiär". Under alla 3 bingo spel satt jag med bultande hjärta och fick för mig hela tiden att vi skull vinna. Men som vanligt så slutade det hela med "ååååååhhh det här är SISTA gången jag köper en lott i hela mitt liv"
 I morgon ska jag och Louise på möte med företagarcentrum igen :) Hoppas vi kommer en bit på den långa vägen. Om vi bara kunde hitta en passande lokal så vore vi nästan halvvägs på den där vägen....
Vet ni någon lokal i Skövde som skulle passa som mindre skönhetssalong, så säg till!!
Hahaha fy vad sjukt fult det ser ut, men vi skrattade så vi höll på att kissa ner oss. Efter varje "nypa" hörde man alla andra säga "aoooooo" "Ohhhhhhh" Aooootchhh"

Kommentera inlägget här :