Tandblekning

publicerat i Smink/Hår/Hud;
Jag fick ju hem tandblekning från företaget BeconfiDent för några veckorsedan. Man lägger lite blekning på tänderna som får värka från 1 - 3 timmar. Jag har nu blekt den övre tandraden 7 ggr i ca 1,5 timma varje gång. De första gångerna märkte jag ingen skillnad alls. Men nu det 2 sista gångerna syns det tydliga resultat. Så jäkla nöjd. Anledningen till att jag bara blekt det översta är för att kunna se / visa skillnaden. Mina tänder på övre och nedre var exakt lika gula från början.Ska bleka några ggr till på översta raden, tänder kan ju aldrig bli för vita ;)
Sen är det dags för de stackarns gula tänderna under att också bli fina.

Jag har tidigare provat lite olika tandkrämer och pennor men har aldrig märkt något direkt resultat. Pennan jag använde gjorde dessutom att tänderna ilade jätte mycket. Men med denna tandblekningen har jag inte märkt av några dåliga saker alls. Jag har använt exakt 2 ml till dessa 7 ggr, det innebär att gelen kommer räcka till att bleka minst 28 ggr till.

Tandblekningen jag fick hem innehöll  3 munskenor, 10ml tandblekningsgel och instruktioner på Svenska.
Priset är 369:-
Du hittar den HÄR
Om man vill så kan man även ta tandblekningen med 26% som är deras bästsäljare. Den är snäppet mer effektiv och ger ännu snabbare resultat. Du hittar den HÄR

Om ni undrar något är det bara att fråga så svarar jag direkt :)Taggar: BeconfiDent, Tandblekning, Tänder;

Kommentera inlägget här :