Trött mamma

publicerat i Allmänt;
Har ni några mirakel tips mot "bebis som vaknar 20ggr/natten och skriker"? Vi har nästan vart lite bortskämda med en bebis som sover från 20:00-07:30 och max behöva gå in 1-2 ggr och stoppa in nappen. Han har sen 3 månaders ålder sovit i spjälsäng i sitt eget rum. Men nuuu! I snart 2 veckor har han som vanligt somnat vid 20:00 tiden men han vaknar och skriker säkert 15 ggr om natten. Jag går in, stoppar i nappen, går ut. Efter 10 min händer samma sak igen. Jag har provat att byta blöja och ge en omgång mat till. Inget hjälper. Har ni något super bra tips/råd som man kan prova? Ska man låta bebisen skrika? Ska jag fortsätta gå upp 15 ggr per natt? Har ni vart med om samma sak? Är det en oro period? På BVC säger dom att barn i 10 månaders åldern börjar förstå så mycket att det kan bli jobbigt för dom, för många intryck. Dom råder till att alltid gå in och trösta bebisen. Tänk om detta är en lång period? Då kommer jag se ut som 100år och döende efter två veckor till....Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Hej på er!
Jag hade en period med Liam då han vaknade mycket på natten. Och gallskrek, kch mycket berodde troligtvis på mardrömmar..
Mitt tips är att ge honom vatten att dricka :) det fungerade med Liam! :)

Och skulle det inte fungera, så
Tycker jag att du kan ta in honom så han får sova mellan er någon natt.. (så DU får sova..) för är man trött så får man ta till "enkla" saker ibland!

Lycka till och kram från oss!

Svar: Hej Sara :) Tack för ditt tips! Det första jag gjorde i natt var att prova med vatten, men det funkade inte :( Han kunde inte ens sova när han låg i mellan oss :( Jag hoppas det ploppar upp en tand snart så man får någon förklaring. :) Kram kram på er!
Allt om Ellen

2:a kommentar, skriven , av Sara:

Hoppas du fick mitt råd :)

3:e kommentar, skriven , av Frida:

Hej! Melissa var likadan! men har nu lagt 10 nappar i hennes säng och tycker att det blivit lite bättre :)

Svar: Bra tips, blir att åka och köpa nappar nu då ;) Ska provas direkt!
Allt om Ellen

Kommentera inlägget här :