Resultat av ilash

publicerat i Smink/Hår/Hud;
Förväntningar. Så,då har jag provat ögonfransserumet iLASH från The white one. Jag har sedan innan väldigt långa fransar, men dom är inte så många. Så min förhoppning var att jag skulle få lite tjockare fransar. Även mina bryn har sedan graviditeten blivit glesare än innan. Så jag hoppades även att dom skulle bli lite fylligare.
 
Resultat efter 2 veckors användning. Bilden till vänster är före och bilden till höger är efter. Tyvärr så kollar jag inte likadant på bilderna. På förebilden kollar jag rakt fram och på efter bilden uppåt. Sen har jag foundation på efterbilden och inte på före. Till saken... Funkar den? JA! Redan efter två veckor märkte jag direkt att mina bryn blev mer fylliga. Innan hade jag lite luckor här och där, men inte nu längre. Jag ska erkänna att jag inte har vart jätte flitig med att pensla på fransarna. Gjorde det dag/kväll hela första veckan. Men när jag tog på mascara och märkte att fransarna räckte ända upp till brynen slutade jag. Jag kommer absolut fortsätta med den på brynen men vara lite mer sparsam på fransarna så jag inte flyger iväg om några veckor när jag blinkar ;)
 
Priset är 499:- med med koden "TWOILASH" får man 100:- rabatt.

Taggar: iLASH, the white one, Ögonfransserum, ögonfransnäring;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Cornelia:

Hej! Jag har funderat länge på att testa den där men vad händer då man slutar använda iLash? Blir fransarna som de brukade eller stannar resultatet? :)

Kommentera inlägget här :